Cursussen & Workshops

Cursussen & Workshops najaar/winter 2017

Cursusprogramma Dorps Ontmoetingscentrum loopt weer volop
Het cursusprogramma dat recent van start is gegaan kent weer veel deelnemers uit Elsloo en omgeving. Enkele cursussen zijn al volgeboekt en gestart. Voor sommige cursussen of workshops zijn nog plaatsen vrij.

Zo zijn er nog plaatsen vrij bij de cursus die mensen leert omgaan met de computer. Hebt u nog geen of heel beperkte ervaring met het werken op een computer of laptop? Neem dan deel aan deze cursus! Er wordt gewerkt in kleine groepen. Hierdoor heeft de deskundige docent voldoende de tijd om u te leren hoe u goed werkt op de computer (laptop).

Ook kunnen nog enkele mensen deelnemen aan de cursus fotografie, waar u leert werken met de digitale camera en de cursus muziek luisteren, waar deze keer met name de Duitse muziek uit de jaren 50 tot en met 70 aan de orde komt o.a. met film- en geluidfragmenten.

U kunt zich aanmelden. Dit kan op de site www.dorpsplatform-elsloo.nl. Ook kunt u bij het Maaslandcentrum een papieren aanmeldformulier invullen. 
Meer info is te verkrijgen op telefoonnummer 06-50 24 09 45. Hier kunt u zich ook telefonisch aanmelden voor de bovengenoemde cursussen.

Klik HIER om het cursusaanbod te bekijken en aan te melden.

U bent van harte uitgenodigd !

Hieronder het complete cursusoverzicht; klik voor vergroting.

Wij actualiseren dit overzicht niet, evenmin de afzonderlijke artikelen. 
In het AANMELDINGSFORMULIER staan enkel nog de te boeken cursussen. 
Dus alleen dat overzicht is actueel !

DOC cursusoverzicht najaar2017