Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Cursussen & Workshops

Italiaans op vakantie

Docent: Jacqueline Vleugel (Gilde Westelijke Mijnstreek)

Cursusplaats: Maaslandcentrum Elsloo

Aanmelden: via Dorpsplatform Elsloo >

cropped gildeuil21


Jacqueline Vleugel | Gilde Westelijke Mijnstreek

Wilt u op vakantie naar Italië? Dan is het goed om een basiskennis van de Italiaanse taal te hebben.
In de praktische cursus ‘Italiaans op vakantie’ kunt u korte zinnen leren maken en ook leert u welke antwoorden u daarop kunt verwachten en hoe die te herkennen en te begrijpen.
De onderwerpen in de 5 lessen van de mini-cursus ‘Italiaans op vakantie’ zijn:
- hoe iets bestellen in een bar of restaurant
- kennismaken
- een kamer reserveren in een hotel of in een camping
- de tijd vragen
- basic informatie vragen
- een stad bezoeken
- hoe een auto te huren, openbaar vervoer
- boodschappen doen
- Winkelen
- Eten bestellen
- Kletsen over het weer
- Over je familie praten
- Handelen in noodgevallen

Of je nu de taal van je favoriete land wil leren kennen of er gewoon op vakantie bent, met deze mini-cursus van vijf bijeenkomsten sta je nooit met je mond vol tanden.
Praktische zaken zoals openbaar vervoer, ergens wat eten, hoe bestel ik? De eenvoudige beginselen van de taal. De cultuur komt veel aan bod.

Het is de bedoeling om basisbegrippen en uitdrukkingen te leren die praktisch zijn op vakantie. Het is niet de bedoeling om de Italiaanse taal volledig te leren. Zodoende gaat het hier om een beperkte grammatica.

Het zijn 5 lessen waarbij we in de laatste les een lekker Italiaans gerecht gaan maken. De kosten bedragen € 38,- voor 5 lessen van elk 2 uur. Het lesmateriaal is in de prijs inbegrepen.

Uw cookies instelling