Hulp bij toegankelijkheid

Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Cursussen & Workshops

Tablet & computercursus

cropped gildeuil21

Het programma wordt aangevuld met drie computercursussen.

  1. Werken met Excel

Excel is de bekende rekenapp uit het Office-kantoorpakket van Microsoft.

Je leert o.a. je gegevens organiseren in werkmappen en werkbladen, informatie weergeven in grafieken. Je leert Excel te gebruiken in je eigen omgeving, bijvoorbeeld als huishoudboekje, adressenlijst e.d.

Deze cursus begint op maandag 25 april en bestaat uit 4 blokken(telkens op maandag op dezelfde tijd in Punt 39). Tijd: van 13.30 tot 15.45 uur en kost 40 euro.

  1. Instapcursus Werken met digitale foto’s

Deze cursus is bedoeld voor beginners in de digitale fotografie.

Aan bod komen belangrijke begrippen en basisinstellingen van uw camera: datum en tijd, resolutie en digitale zoom, compressie. Windows vaardigheden worden opgefrist, het verbeteren c.q. bewerken van foto’s, panoramafoto’s samenstellen, een film of presentatie van uw foto’s maken.

Er is voor deze cursus wel enige kennis van Windows noodzakelijk. Bovendien dient u thuis een internetaansluiting te hebben, een digitale camera en algemene kennis van downloaden en installeren.

De cursus begint op dinsdag 24 mei en bestaat uit 7 blokken (telkens op dinsdag op dezelfde tijd in Punt 39). Tijd van 13.30 tot 15.45 uur en kost 70 euro.

  1. Kopen via internet

Met deze cursus leert u o.a. zoeken en vergelijken van producten en diensten, webwinkels, veilingsites, producten bestellen en betalen via internet, verkopen op internet en advertenties plaatsen.

De cursus begint op donderdag 10 maart en bestaat uit 5 blokken (telkens op donderdag op dezelfde tijd in Punt39). Tijd: van 09.30 tot 11.30 uur en kost 50 euro.


Het samen zelf doen! Meer weten?

Contact