Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

2015

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Missie & Visie
DOP
3831

Enquetes
DOP
2924

Behoeftepeiling DorpsOntmoetingsCentrum Elsloo

Aelse en het samen zelf doen: dat is al eeuwen lang een van de belangrijkste karaktertrekken van ons dorp!Samen ervoor zorgen dat zaken voor elkaar komen en dat er mooie dingen groeien. Het heeft Elsl... lees meer..

Enquetes
DOP
7005

Enquete Veiligheid en Leefbaarheid

Buurtpreventie kan een bijdrage leveren aan het terugdringen van overlast, zwerfvuil, vernielingen en andere incidenten zoals woninginbraken. Bewoners kennen hun straat of buurt als geen ander. Zij we... lees meer..

Organisatie
DOP
2439

Eigen Kracht Elsloo

Hoe het allemaal begon... Tijdens de "Eigen Kracht Visie" bijeenkomst op 23 januari 2014 in het Maaslandcentrum hebben een 50-tal inwoners diverse onderwerpen ingebracht en met het gemeentebestuur ge... lees meer..

Nieuws
DOP
3518

Gemeente Stein draagt dorpsbudget over aan inwoners

In 2014 heeft de gemeente Stein vanuit de DOP-gewijze aanpak het dorpsbudget ingesteld om het dorpsontwikkelingsproces te faciliteren. Ook kunnen er initiatieven mee worden gefinancierd die tot stand ... lees meer..

Werkgroep Verkeersveiligheid
DOP
862

Gewijzigde naam: Werkgroep Verkeersveiligheid

Tijdens de tweede Eigen Kracht bijeenkomst in september 2014 verenigden een aantal aanwezigen zich in een nieuwe werkgroep Verkeer & Veiligheid. Omdat hun aandachtsgebied vooral verkeer is (zowel... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6