Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

2016

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Dorpsontmoetingscentrum
DOP
593

Koken & Eten

Koken & Eten in Kerstsfeer Door een gulle geste van Jumbo Supermarkten Nederland kunnen we een 40-tal maaltijden bereiden voor met name alleenstaanden uit Elsloo. Het Dorpsplatform gaat dat op d... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
669

Zujerleech

Nog een paar kaarten te koop! Het Laagland Theater speelt op vrijdag 16 december in Schouwburg De Domijnen in Sittard het theaterstuk ZUJERLEECH Zujerleech vertelt een ingrijpend grotemensenverhaal... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
423

Denk mee over ons Erfgoed

Denk mee over het erfgoed in de gemeente SteinHet erfgoed draagt bij aan de belevingswaarde van uw omgeving en is in grote mate bepalend voor het karakter en de identiteit van een kern of dorp. Deze i... lees meer..

Nieuws
DOP
812

Volontario Event vrijdag 25 november

Op vrijdag 25 november start om 16.00 uur in het Maaslandcentrum voor de tweede keer het Volontaria Event. Dan kunnen vrijwilligers en mantelzorgers hun welverdiende volo's bij 23 bedrijven inwisselen... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
406

UITNODIGING

Vrijwilligers gezocht voor inloopmiddagen DOC Elsloo De werkgroep Dorps Ontmoetingscentrum (DOC) van het Dorpsplatform Elsloo organiseert cursussen en andere bijeenkomsten in het Maaslandcentrum.Wi lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
471

Najaar- en winterprogramma DOC van start

In vervolg op het in de lente succesvol uitgevoerde cursusprogramma start de werkgroep Dorps Ontmoetingscentrum, onderdeel van het Dorpsplatform Elsloo, weer met haar programma. Het programma wordt o... lees meer..

Werkgroep Verkeer & Veiligheid
DOP
655

Verkeersarrangement Elsloo

Stoort u zich ook aan het hard rijden in uw straat, parkeren op de stoep of dat ene paaltje dat steeds in de weg staat? Stop met ergeren en neem deel aan het verkeersarrangement Elsloo! Hoe werkt h... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
520

Rondje bij de buren goed geslaagd!

Op zaterdag 24 september werd op initiatief van Vivantes een burendag georganiseerd voor de bewoners van Aelserhof en La Famille en hun buren... en dat zijn wij allemaal. Een aantal zorgverleners i... lees meer..

Cursussen, workshops
DOP
1036

Overzicht cursussen & workshops

... lees meer..

Cursussen, workshops
DOP
557

Lezing Nabestaandenzorg

Door: Marij Ochse Duur: 1 dagdeel Dagen: Donderdagavond 17 november 2016  Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur Cursusplaats: Maaslandcentrum Elsloo Kosten: Euro 6,50  Aantal deelnemers: minim... lees meer..

Nieuws
DOP
869

Rondje bij de buren...

Wij zetten de deuren voor u open! De koffie staat klaar. U bent van harte welkom! Loop binnen bij:- De Aelserhof- La Famille- Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo (Maaslandcentrum)- Handboogschutterij Sint... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
1138

Zaterdag 24 september Inloopmiddag DOC

Op de landelijke burendag, zaterdag 24 september a.s., van 14.00 uur tot 17.00 uur, houdt het nieuwe DorpsOntmoetingsCentrum Elsloo een Inloopmiddag. Het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo is een onderd... lees meer..

Werkgroep Jong Tot Oud
DOP
751

Kermis Elsloo in een nieuw jasje

  Zoals bekend heeft de gemeente (in overleg met de exploitanten) besloten om met ingang van dit jaar nog maar één kermis in Elsloo te houden. De zomerkermis gaat vervallen. Wat betreft de ov lees meer..

Thema-avonden
DOP
958

Samen kijken naar de Tour de France 2016 “14 juli de Mont Ventoux etappe”

Het grootste wielerevenement van het jaar “de Tour de France” staat weer voor de deur.Op de Franse nationale feestdag Quatorze Juillet (14 juli) staat de mythische klim van “de kale berg” op het progr... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
1001

Inwonersavond Groenbeleidsplan maandag 4 juli in Elsloo

Uitnodiging tweede bijeenkomst groenbeleidsplanDe gemeente Stein stelt momenteel samen met inwoners het groenbeleidsplan op. In april hebben daarvoor de eerste bijeenkomsten met inwoners plaatsgevonde... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
2052

In gesprek met...

Maandagavond 23 mei 2016 gingen een twintigtal dorpsgenoten in gesprek met Michiel Verhulst van Apotheek Medisch Centrum Elsloo. Dit is een zelfstandige apotheek die nauw samenwerkt met de huisartsen... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
931

In gesprek met...

Na de succesvolle avond “In gesprek met apotheker Michiel Verhulst”, vond op maandag 11 juli 2016 -daags na de eclatante zege van Tom Dumoulin in de Tour de France- een volgende “In gesprek met...” pl... lees meer..

Nieuws
DOP
2208

Toekomst basisonderwijs in Elsloo

Enquête voor ouders/verzorgersIn Elsloo zijn momenteel vier basisscholen: Jenaplanschool Elckerlyc, onderdeel van MOVARE en de basisscholen De Poolster, St. Augustinus en St. Jozef, alle drie onderdee... lees meer..


Nieuws
DOP
1015

Dorpsschouw op dinsdag 3 mei

  <GAAT NIET DOOR> Wegens onvoldoende aanmeldingen gaat de hieronder aangekondigde dorpsschouw NIET door, zo heeft de gemeente Stein vanaadg om 15.00 uur bekend gemaakt. De gemeente Stei lees meer..

Werkgroep Jong Tot Oud
DOP
1545

Guus Peters geridderd

Ons lid van de werkgroepen Jong & Oud en Cultuur & Recreatie, Guus Peters, is vandaag gedecoreerd als lid in de orde van Oranje Nassau. Zoals bekend is Guus aktief in allerlei besturen van ve... lees meer..

Nieuws
DOP
1282

Steunpunt Mantelzorg

Je bent jong en zorgt voor iemand? Wat een geluk dat jij er bent!Steunpunt Mantelzorg Zuid vraagt met de waarderingsactie ‘Wat een geluk dat jij er bent!’ in de gemeente Stein aandacht voor kinderen e... lees meer..

Nieuws
DOP
760

Workshop Social Media op 18 april

Social Media Elsloo (o.a. Facebook, LinkedIn, Twitter) zijn erg populair. Het aantal gebruikers blijft stijgen. Maar hoe ga je er mee om. Hoe werkt het? Hoe zit het precies? Wilt u er kennis mee maken... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
2152

Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo van start

Nadat de werkgroep Dorps Ontmoetingscentrum, onderdeel van het Dorpsplatform Elsloo, een behoefteonderzoek heeft gehouden en na een drukbezochte informatieavond, wordt nu het startsignaal gegeven. Er... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
481

Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo van start (2)

Nadat de werkgroep Dorps Ontmoetingscentrum, onderdeel van het Dorpsplatform Elsloo, een behoefteonderzoek heeft gehouden en na een drukbezochte informatieavond, wordt nu het startsignaal gegeven. Er... lees meer..

Cursussen, workshops
DOP
779

Decoraties maken (alleen voor 65-plussers)

Docent: Tinie Lebens van Volksuniversiteit Maasland Duur: afzonderlijke workshops Dagen: 9 juni en 22 juni 2016  Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur (9 juni) of 14.30 tot 16.30 uur (22 juni) Cursus... lees meer..

Cursussen, workshops
DOP
731

De digitale snelweg op (alleen voor 65-plussers)

Docent: Volksuniversiteit Maasland Duur: 4 dagdelen Dagen: Donderdagen 1 - 8 - 22 - 29 juni 2016  Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur Cursusplaats: Maaslandcentrum Elsloo Kosten: 20 Euro voor de h... lees meer..

Cursussen, workshops
DOP
767

Franse les (alleen voor 65-plussers)

Docent: Volksuniversiteit Maasland Duur: 6 dagdelen Dagen: woensdagen 4 + 11 + 18 + 25 mei en 1 + 8 juni 2016  Tijd: van 14.00 tot 15.30 uur Cursusplaats: Maaslandcentrum Elsloo Kosten: info... lees meer..

Resultaten 1 - 28 van 28