Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

April 2016

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
DOP
1014

Dorpsschouw op dinsdag 3 mei

  <GAAT NIET DOOR> Wegens onvoldoende aanmeldingen gaat de hieronder aangekondigde dorpsschouw NIET door, zo heeft de gemeente Stein vanaadg om 15.00 uur bekend gemaakt. De gemeente Stei lees meer..

Werkgroep Jong Tot Oud
DOP
1542

Guus Peters geridderd

Ons lid van de werkgroepen Jong & Oud en Cultuur & Recreatie, Guus Peters, is vandaag gedecoreerd als lid in de orde van Oranje Nassau. Zoals bekend is Guus aktief in allerlei besturen van ve... lees meer..

Nieuws
DOP
1278

Steunpunt Mantelzorg

Je bent jong en zorgt voor iemand? Wat een geluk dat jij er bent!Steunpunt Mantelzorg Zuid vraagt met de waarderingsactie ‘Wat een geluk dat jij er bent!’ in de gemeente Stein aandacht voor kinderen e... lees meer..

Nieuws
DOP
759

Workshop Social Media op 18 april

Social Media Elsloo (o.a. Facebook, LinkedIn, Twitter) zijn erg populair. Het aantal gebruikers blijft stijgen. Maar hoe ga je er mee om. Hoe werkt het? Hoe zit het precies? Wilt u er kennis mee maken... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4