Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

Juni 2016

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Thema-avonden
DOP
957

Samen kijken naar de Tour de France 2016 “14 juli de Mont Ventoux etappe”

Het grootste wielerevenement van het jaar “de Tour de France” staat weer voor de deur.Op de Franse nationale feestdag Quatorze Juillet (14 juli) staat de mythische klim van “de kale berg” op het progr... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
998

Inwonersavond Groenbeleidsplan maandag 4 juli in Elsloo

Uitnodiging tweede bijeenkomst groenbeleidsplanDe gemeente Stein stelt momenteel samen met inwoners het groenbeleidsplan op. In april hebben daarvoor de eerste bijeenkomsten met inwoners plaatsgevonde... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
2050

In gesprek met...

Maandagavond 23 mei 2016 gingen een twintigtal dorpsgenoten in gesprek met Michiel Verhulst van Apotheek Medisch Centrum Elsloo. Dit is een zelfstandige apotheek die nauw samenwerkt met de huisartsen... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
931

In gesprek met...

Na de succesvolle avond “In gesprek met apotheker Michiel Verhulst”, vond op maandag 11 juli 2016 -daags na de eclatante zege van Tom Dumoulin in de Tour de France- een volgende “In gesprek met...” pl... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4