Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

November 2016

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Dorpsontmoetingscentrum
DOP
2189

Koken & Eten

Koken & Eten in Kerstsfeer Door een gulle geste van Jumbo Supermarkten Nederland kunnen we een 40-tal maaltijden bereiden voor met name alleenstaanden uit Elsloo. Het Dorpsplatform gaat dat op d... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
2386

Zujerleech

Nog een paar kaarten te koop! Het Laagland Theater speelt op vrijdag 16 december in Schouwburg De Domijnen in Sittard het theaterstuk ZUJERLEECH Zujerleech vertelt een ingrijpend grotemensenverhaal... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
1952

Denk mee over ons Erfgoed

Denk mee over het erfgoed in de gemeente SteinHet erfgoed draagt bij aan de belevingswaarde van uw omgeving en is in grote mate bepalend voor het karakter en de identiteit van een kern of dorp. Deze i... lees meer..

Resultaten 1 - 3 van 3