Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

2018

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Dorpsontmoetingscentrum
DOP
1402

Open inloop in Elsloo, Stein en Urmond

In de dorpen Elsloo, Stein en Urmond kunnen inwoners met allerlei vragen terecht bij de open inloop. De gemeente Stein wil inwoners zo goed mogelijk helpen in de verschillende dorpskernen. “Met de in... lees meer..

Nieuws
DOP
1581

Zino en Evy houden Urmond schoon!

Zino en Evy vinden hun wijk Urmond-Oost erg mooi geworden met de nieuwe perkjes. Alleen het zwerfafval, dat vinden ze helemaal niks! Op twee middagen verzamelden zij samen een hele bak vol afval. Dit ... lees meer..

Nieuws
DOP
1802

Aelser Hoes voor Aelserhof

Na de succesvolle eerste editie van het Aelser Hoes 2017 , waarbij de opbrengst van 15.000 euro aan Stichting Conincx Pop beschikbaar werd gesteld, gaat OKE (Ondernemers Kern Elsloo) dit jaar met het ... lees meer..

Nieuws
DOP
1445

Dat maakt Stein voor Fons rijk aan cultuur

"Stein is voor mij een plek vol van cultuur!" Dat maakt Stein voor Fons Stein. Fons vertelt zijn verhaal op www.datmaaktsteinvoormij.nl. Wat maakt Stein voor jou Stein? .embed-container { positio lees meer..

Nieuws
DOP
1115

Dat maakt Stein voor Maikel feestelijk ondernemen

"Stein is voor mij de plek om te ondernemen. En wel feestelijk te ondernemen!" Dat maakt Stein voor Maikel Stein. Maikel vertelt zijn verhaal op www.datmaaktsteinvoormij.nl. Wat maakt Stein voor jou lees meer..

Nieuws
DOP
1153

Dat maakt Stein voor Marlou persoonlijk betrokken

"Als echt verenigingsmens ervaar ik, dat de verenigingen zorgen voor veel saamhorigheid en dat moeten we behouden!" Dat maakt Stein voor Marloe persoonlijk betrokken. Marloe vertelt haar verhaal op w lees meer..

Nieuws
DOP
999

Word jij vrijwilliger bij buurtbemiddeling?

Ben jij van nature een bemiddelaar en doe je graag vrijwilligerswerk? Dan is Partners in Welzijn (PIW) op zoek naar jou! BemiddelingBuurtbemiddeling helpt bij conflicten tussen buren en/of buurtgenot... lees meer..

Thema-avonden
DOP
1047

Thema avond “Gevaar van Aflossingsvrije Hypotheken”

Woensdag 19 december: met hypothecair planner Rikkie Wilson In het verleden hebben veel mensen een aflossingsvrije hypotheek afgesloten. Vaak was dit helemaal niet zo gek. De lasten waren laag en de ... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
1603

Kerstdiner voor alleenstaanden

UITVERKOCHT Op donderdag 20 december organiseert de werkgroep Dorps Ontmoetingscentrum (DOC Elsloo) van het Dorpsplatform Elsloo een kerstdiner voor alleenstaanden. De vrijwilligers van de kookgroep... lees meer..

Nieuws
DOP
1640

Zorgnetwerk Elsloo

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-cont lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
993

Leesclub Elsloo van start

Onder leiding van Suzan Vonckenvan Gilde Westelijke Mijnstreek start het Dorpsplatform Elsloo binnenkort met de leesclub Elsloo. Locatie DOC/Maaslandcentrum. Opzet LeesclubDeze leesclub komt 6 k... lees meer..

Werkgroep Verkeersveiligheid
DOP
922

Start groot onderhoud wegen in Elsloo

Elk jaar plant de gemeente Stein onderhoud aan wegen en trottoirs. Het zwaartepunt van het groot onderhoud ligt dit jaar in Elsloo. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BAM Wegen. De komende weken... lees meer..

Nieuws
DOP
1450

Project Zonnepanelen

De gemeente Stein gaat van start met het project zonnepanelen. Dit betekent dat de gemeente woningeigenaren de kans biedt om te investeren in het verduurzamen van hun huis. Daarvoor wordt één miljoen ... lees meer..

Werkgroep Verkeersveiligheid
DOP
1173

Dorpsschouw 15 juni

Wil je meedenken over het onderhoud van de openbare ruimte in Elsloo? Vind jij het belangrijk dat straten en groen voldoende worden onderhouden? Geef je dan op voor de dorpsschouw op vrijdag 15 juni a... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
1386

Nieuwe cursussen van start bij DOC Elsloo

Binnenkort starten weer enkele kortdurende cursussen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de volgende cursussen: • Engels voor beginners, start 25 mei, 9.30 uur, 4 bijeenkomsten • Italiaans op vak lees meer..

Nieuws
DOP
1638

Eigen Kracht: samen geveltuintjes aanleggen

Een mooi voorbeeld van Eigen KrachtAns Rooiakkers en Heleentje De Brauwer willen Oud Stein leefbaarder en aantrekkelijker maken. Ze zijn een pilotproject gestart voor de aanleg van geveltuintjes in de... lees meer..

Missie & Visie
DOP
1795

Meedenk- en Meedoe-avond op maandag 23 april

Het Dorpsplatform Elsloo nodigt alle inwoners van Elsloo uit op de Meedenk- en Meedoe-avond op maandag 23 april a.s. om 19.30 uur in het Maaslandcentrum.Zij wil op deze avond graag met iedereen, die b... lees meer..

Nieuws
DOP
2224

Viering Koningsdag op vrijdag 27 april

Het Oranje-comité, de Samenwerkende Buurtverenigingen, Winkeliersvereniging Oke, Maaslandcentrum en Oldtimer Stalling Limburg hebben de handen ineengeslagen en een mooi feest georganiseerd voor Koning... lees meer..

Nieuws
DOP
2131

Jo Dohmen geridderd

Jo Dohmen uit de Raadhuisstraat werd op donderdag 29 maart 2018 vanwege zijn 40 jarig raadslidmaatschap en zijn overige verdiensten voor de gemeenschap namelijk geridderd in de Orde van Oranje Nassau.... lees meer..

Thema-avonden
DOP
5620

Kiezersdebat 2018: druk en goed geslaagd

Op maandag 12 maart 2018 werd door het Dorpsplatform Elsloo een Kiezersdebat georganiseerd in het kader van de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Alle 7 lijsten hadden de uitnodiging aa... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
1502

Paasbrunch op Palmzondag 25 maart

Op zondagmiddag 25 maart 2018 a.s. wordt door de vrijwilligers van het Dorpsplatform Elsloo een Paasbrunch georganiseerd in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat in Elsloo.Er is gezorgd voor e... lees meer..

Werkgroep Verkeersveiligheid
DOP
2723

Verkeersmaatregelen Elsloo

Update verkeersbesluiten per 07.02.2018 1. Burg Maenenstraat te Elsloo voor het realiseren van een voetgangersoversteekplaats (VOP) om de looproute tussen de onderwijslocaties aan de Mgr D’arbergstra... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
1649

Info over slaapproblemen en ergotherapie

Op woensdag 17 januari kunt u van 14:00 tot 16:00 uur bij twee zorggerelateerde informatiestands terecht in het Maaslandcentrum te Elsloo. De stands zullen bemand worden door Ergotherapiepraktijk... lees meer..

Resultaten 1 - 23 van 23