Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

2019

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
DOP
1061

Museumbezoek met lunch

Onlangs brachten verschillende groepen vaste bezoekers van het Dorpsontmoetingscentrum een bezoek aan de expositie "75 jaar Bevrijding" in het Streekmuseum Elsloo. Voorafgaand konden ze genieten van ... lees meer..

Nieuws
DOP
1411

Wielermonument en website

Gelijktijdig met de onthulling van het Wielermonument aan de voet van de Maasberg op 15 september 2019 is ook de website www.wielermonument.nl online gegaan. De wielerhelden uit de gehele gemeen... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
4125

Extra activiteiten september

Item vervallen per 01.10.2019 Door het Dorpsplatform Elsloo worden dit jaar extra zomeractiviteiten georganiseerd. Als afronding van het programma zijn de volgende (laatste) activiteiten gepland: ... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
1445

Onthulling Wielermonument Maasberg op zondag 15 sept.

Foto: José Fijnaut bij de firma Howicon met het schaalmodel van het wielermonument. Afbeelding: Annemiek Mommers Uitnodiging Onthulling Wielermonument Op zondag 15 september a.s. wordt in Elsloo, aa... lees meer..

Werkgroep Verkeersveiligheid
DOP
915

Parkeer- en fileproblematiek Businesspark Stein

Onlangs is een onderzoek gestart naar de parkeerproblematiek op Businesspark Stein. Dit grootste bedrijventerrein van de gemeente Stein kamp al langer met overlast door op en naast de openbare weg gep... lees meer..

Dorpsontmoetingscentrum
DOP
835

Fondsen stellen € 2.850,- beschikbaar voor zomeractiviteiten

item vervallen per 01.10.2019 De Stichting Erfgoed Stein heeft in het kader van de uitvoering van het project “Samen ouder” een financiële bijdrage toegekend gekregen voor het uitvoeren van zomerakti... lees meer..

Nieuws
DOP
1398

Zien Is 1... Doen is 2

In de campagne ‘Dementievriendelijk in je werk’ worden mensen die in hun (vrijwilligers) werk te maken krijgen met klanten of bezoekers met dementie, opgeroepen om hun kennis over het omgaan met kl lees meer..

DOC-Algemeen
DOP
1038

Paasbrunch zeer geslaagd

item vervallen 15.04.2019 Op zondag 14 april 2019 hebben tientallen vrijwilligers van het Dorpsplatform samen met het Maaslandcentrum weer de jaarlijkse Paasbrunch georganiseerd. Ook dit jaar was he... lees meer..

Cursussen, workshops
DOP
1251

Wandelen in Sittard op zaterdag 15 juni

VOLGEBOEKT Ben je geïnteresseerd in een stadswandeling door Sittard met onze docent kunstgeschiedenis Luc Laudy?  Tijdens deze wandeling zal hij aandacht schenken aan verschillende locaties die... lees meer..

Nieuws
DOP
1460

Maak kennis met Volontario

Stichting Volontario zet zich in om vrijwilligers in de gemeente Stein meer te waarderen en te stimuleren zich te blijven inzetten.  lees meer..

Nieuws
DOP
1795

Het CDL actief bij DOP Elsloo met computercursussen

U heeft het wellicht reeds gemerkt. Binnen het activiteitenplan van DOP Elsloo hebben tablets en computers hun plaats opgeëist. Zo is er op de vrijdagochtend van 10:00-12:00 uur een inloop. Dan kunt u... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11