Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Archief

2020

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
Wim Hanssen
506

Volontario geeft vrijwilligers goodybag

Volontario Stein geeft vrijwilligers dit jaar een lokale goodybag omdat de gebruikelijke Volontario-puntenavond dit jaar vanwege Corona niet kan doorgaan.De goodybag kan op vrijdag 20 november worden ... lees meer..

Nieuws
Wim Hanssen
1117

Officiële opening Punt 39 in Elsloo

Op zaterdagmiddag 26 september a.s. zal de burgemeester van Stein, mevr. Marion Leurs-Mordang “Punt 39” openen. SubsidiesPunt 39 is het nu geheel ingerichte gebouw van het Dorpsplatform Elsloo. De ge... lees meer..

Nieuws
DOP
1194

René van Hees overleden

René is op 1 april 2020 een van de eersten in ons dorp die overlijdt aan het coronavirus. Vanaf de start van het Dorpsplatform is René een van de actieve vrijwilligers, die vorm geeft aan de groei en... lees meer..

Nieuws
DOP
999

Elslose mondkapjes productie

Artikel vervallen 01.08.2020 Strijd tegen Coronavirus ‘Zelfgemaakte mondkapjes werken toch niet’. ‘Er zijn toch massa’s mondkapjes onderweg’. Het zijn opmerkingen die Sonja Thomassen uit Elsloo ook ... lees meer..

Werkgroep Verkeersveiligheid
DOP
791

Parkeeroverlast Businesspark wordt aangepakt

Naar aanleiding van diverse meldingen aangaande parkeeroverlast Businesspark Stein is op verzoek van de ondernemers in 2019 een parkeeronderzoek uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek en de mogel... lees meer..

Nieuws
DOP
926

Corona-maatregelen in Stein

Artikel vervallen 01.08.2020 Landelijk zijn er maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Natuurlijk heeft dit ook gevolgen voor de gemeente Stein. HIER kun je alle in... lees meer..

Nieuws
DOP
764

Dorpsplatform Elsloo schort alle activiteiten op.

Artikel vervallen 01.08.2020 Het coronavirus heeft heel Nederland in z'n greep en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op.De voor geheel Nederland afgekondigde maatregelen zijn er op gericht om het a... lees meer..

Nieuws
DOP
562

Elke dinsdag creatieve middag

Artikel vervallen 01.08.2020 Twee vrijwillige medewerksters van het Dorpsplatform hebben het initiatief genomen om creatieve middagen te organiseren. Dat gaat gebeuren op de dinsdag. Vanaf nu kunt u... lees meer..

Nieuws
DOP
1458

Uniek naslagwerk 75 jaar bevrijding

Artikel vervallen 25.08.2020 ‘Op het netvlies gebrand’ UITVERKOCHT! In 2019 en 2020 vieren we de 75-jarige bevrijding van de gemeente Stein. Met deze viering realiseren de Stichting Erfgoed Stein en... lees meer..

Werkgroep Cultuur & Recreatie
DOP
694

Historisch tuinontwerp Kasteel Elsloo krijgt nieuwe start

Artikel vervallen 16.02.2020 Impuls Kasteelpark ElslooKasteel Elsloo heeft een eeuwenoude historie. Het Limburgs Landschap heeft na de aankoop van het complex daar een historisch onderzoek naar laten... lees meer..

Nieuws
DOP
1198

18+ en op zoek naar een huurwoning?!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, lees meer..

Nieuws
DOP
1239

Via en Wegwijzer bij Punt 39 af te halen

De periodiek VIA Limburg editie Sittard/Geleen/Beek/Stein wordt niet meer huis-aan-huis verspreid maar wordt periodiek voor abonnees van Dagblad De Limburger bijgevoegd. Verde... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12