Hulp bij toegankelijkheid

Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Info over slaapproblemen en ergotherapie

Op woensdag 17 januari kunt u van 14:00 tot 16:00 uur bij twee zorggerelateerde informatiestands terecht in het Maaslandcentrum te Elsloo. De stands zullen bemand worden door Ergotherapiepraktijk Martens en door Wenatex. 

Een bezoek aan de stands is geheel vrijblijvend en kosteloos. U hoeft zich niet aan te melden en bent van harte welkom. Heeft u vragen bel dan met 046-2040628 voor meer informatie.

Bij ergotherapiepraktijk Martens kunt u terecht voor vragen over problemen die u in het dagelijks leven ervaart tengevolge van ziekte of handicap. Zij kunnen dan samen met u bekijken wat er voor een mogelijke oplossingen voor zijn.

Wenatex beantwoord vragen over slaapproblemen en de mogelijkheden van haar orthopedisch, anti-allergeen en gecertificeerd slaapsysteem.

Deze zorgprofessionals zullen u graag helpen met hun kennis en ervaring.

Ergotherapiepraktijk Martens en Wenatex zijn aangesloten bij BeneFits. BeneFits (www.bene-fits.nl) is een kortings- en dienstenpas die veelal door oudere of hulpbehoevende mensen gebruikt wordt. De inmiddels 28.000 leden krijgen korting bij zorgverzekeraars, dienstverleners aan huis en ondernemers in de omgeving Limburg.

Photo by Ben Blennerhassett on Unsplash

Het samen zelf doen! Meer weten?

Contact