Burendag & Open Dag DOC

Op de landelijke Burendag (Oranjefonds), zaterdag 23 september 2017, presenteerde het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo het nieuwe programma in het kader van “Het rondje bij de buren”. Het was weer gezellig druk.

Burendag 2017

Het nieuwe winterprogramma is klaar
Diverse aanbieders van cursussen en workshops (o.a. Volksuniversiteit en Gilde Westelijke Mijnstreek) waren aanwezig om toelichting te geven over het cursusaanbod. 
O.a. de cursussen Frans, Spaans, Engels, Facebook, Werken met de Computer, Vilten, Vilten vervolg, Muziek luisteren, Bridge, Internetbankieren, Ipad/Iphone, Hoe werkt de Lokale Democratie, Aelser Plat, Fotografie, Surinaams koken, Grieks koken en workshops over Koken en Voeding, Werken met de Tablet, E-bikes, Yoga, enz.

Verder werden de onderwerpen aangekondigd die aan de orde komen in de serie “In gesprek met……..” Ook werd er info gegeven over de ontmoetingsmiddagen en de wandelactiviteiten die georganiseerd worden. 

Het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo is een onderdeel van het Dorps Platform Elsloo en organiseert haar activiteiten hoofdzakelijk in het Maaslandcentrum, waar met ondersteuning van de gemeente Stein en diverse fondsen de accommodatie geoptimaliseerd en hernieuwd ingericht is voor het uitvoeren van de activiteiten.

Wilt u zich aanmelden als medewerker en op die manier uw bijdrage leveren? Wilt u daarover info krijgen? Dat kan ook op deze zaterdagmiddag. Ook kunt u suggesties kenbaar maken voor extra toe te voegen aktiviteiten. 
De entree is uiteraard vrij! Voor de (klein)kinderen is er een springkussen.
De koffie en een hartig hapje staan voor u klaar in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo

Onze Partners

adviseren-faciliteren-participeren-subsidieëren

Gemeente Stein

het Stein van morgen
strategische toekomstvisie
Eigen Kracht

Gilde

Gilde Westelijke Mijnstreek
kennis, kunde en ervaring
belangeloos overdragen

PIW

Partners in Welzijn
informatie-hulp-steun
ontmoeting-creativiteit-etc

VU

Volks Universiteit
ontspanning door inspanning
leren voor je plezier

Maaslandcentrum

DorpsOntmoetingsCentrum
cursussen-lezen-eten-gezellig
het samen zelf doen!

Het samen zelf doen! Meer weten?