Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

MaasKultuur - cultuurfestival (onder voorbehoud)

Op 14 juli 2024
Categorieën: Speciale Evenementen

OPROEP

Elsloo is een bijzonder dorp met van oudsher een rijk verenigingsleven. Het Historiehuis aan de Maasvallei (in de volksmond "het museum") bestaat 65 jaar. Ook het IVN Elsloo mag 60 kaarsjes uitblazen.  Samen willen ze dit jubileum vieren door het dorp een terugkerend cultuurfestival te schenken. Een feest door en voor verenigingen van Elsloo en omgeving.

Het festival zal een tweejaarlijks evenement worden waarbij elke vereniging op haar eigen wijze een bijdrage kan leveren. Het geheel wordt een bonte verzameling van verschillende culturele presentaties waarbij elke vereniging zich kan profileren. Het doel van dit feest is niet alleen om de saamhorigheid te bevorderen, maar ook om de dorpsbewoners enthousiast te maken om actief deel te nemen aan verenigingen.

De activiteiten zullen voornamelijk buiten, rondom de Maasberg, plaatsvinden. Van Historiehuis tot aan het park zullen er verschillende locaties zijn waar wat te beleven valt.

Doen jullie mee?

Het zou fantastisch zijn als we in de zomer van 2024, op 14 juli, de eerste editie kunnen realiseren, als een opmaat naar grotere evenementen in de jaren die volgen. Wij vragen aan verenigingen of zij willen participeren in deze organisatie. Dat kan op verschillende manieren: een presentatie, een workshop of door mee te werken als vrijwilliger.

Meer informatie en aanmelden kan op onze website: www.maaskultuur.nl

“Wij zijn de cultuur aan de Maasvallei”

Het actiecomité

Maaskultuur kop art