Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

In gesprek met..... Roel Wijmenga

In vervolg op de eerdere succesvolle avonden “In gesprek met” vond op maandag 28 november 2016 – met in het vooruitzicht de Aelser Sylvesterloop 2016 - een volgend “In gesprek met...” plaats.
Interviewer Wim Cremers en de geïnteresseerde bezoekers gingen in gesprek met Elsloo’s hardlooptalent Roel Wijmenga.

20161128 Roel Wijmenga

Roel heeft volop over zijn passie voor deze sport verteld en natuurlijk ook over zijn debuut op de marathon van Eindhoven, waarbij het publiek regelmatig op een humoristische kwinkslag door Wim en Roel getrakteerd werd. Natuurlijk werden ook de wat serieuze onderwerpen zoals media-aandacht en doping in de atletiek ter tafel gebracht.

De Lokale Omroep Stein heeft van dit “In gesprek met.....” opnames gemaakt waarvan fragmenten op een later tijdstip in januari in een reeks rondom de DOP’s uitgezonden zullen worden.
Een volgend “In gesprek met.....” zal eveneens plaats vinden in januari, dus houdt de website van het dorpsplatform in de gaten om te weten met welke bijzondere gastspreker u dan wederom in gesprek kunt gaan.

De populariteit van hardlopen groeit en groeit en daarmee ook het aantal deelnemers aan onze eigen Aelser Sylvesterloop en Rundje Catsop. Vele dorpsbewoners zijn inmiddels enthousiaste beoefenaars van deze prachtige sport.
Roel Wijmenga is een voorbeeld, hij heeft binnen de hardloopsport op de jonge leeftijd van 24 jaar toch al een behoorlijke naam opgebouwd. Op zijn palmares staan dan ook al heel wat indrukwekkende overwinningen en uitslagen.
Op zijn marathondebuut in Eindhoven haalde Roel onlangs nog een puike 17e plaats van de 2149 deelnemers met een scherpetijd van 2 uur en 26 minuten.
Deze prestaties komen niet zomaar aanwaaien en er is een heel verhaal achter zijn passie voor de hardloopsport.

Roel Wijmenga facebook
Foto: Roel Wijmenga als winnaar over de streep in Catsop.
Bron: facebook Klik voor vergroting.

Nieuwsgierig naar het verhaal van Roel Wijmenga? En wil je in gesprek met Roel over zijn marathon of hardlopen in het algemeen, kom dan maandag 28 november naar “In gesprek met..... Roel Wijmenga”!
De bijeenkomst op 28 november start om 19.30 uur in het DOC-Elsloo in het Maaslandcentrum, Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo.
Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wij verzoeken wel vriendelijk om vooraf aan te melden op www.dorpsplatform-elsloo.nl KLIK HIER
of via een e-mail naar doc@dorpsplatform-elsloo.nl.
Bij het Maaslandcentrum kan ook een papieren aanmeldformulier worden afgehaald.

Vriendelijk uitgenodigd Werkgroep DOC-Elsloo